موسسه غیرانتفاعی روان پژوهان آرامش گستر یزد در نظر دارد در نوروز ۹۸ یک اردوی مشاورهای با کمی تفاوت نسبت به سایر اردوها برگزار کند:
۱- ویژه خواهران با ظرفیت محدود
۲- گرفتن آزمون شخصیت و انتخاب دانشآموزان همتیپ و باانگیزه
۳- انجام تمرینات دقت و تمرکز (یوگا و مراقبه) به صورت روزانه
۴- منوی باز صبحانه، ناهار، شام و میان وعده در صورت تمایل
دیگر امکانات:
۵- استفاده از میز و صندلی اختصاصی از ساعت ۸ صبح تا ۱۰ شب
۶- کنترل برنامهریزی روزانه به صورت مشاوره فردی
۷- حضور رتبه برتر کنکور جهت انتقال تجربیات و ایجاد انگیزه
۸- مشاوره انگیزشی و انجام تمرینات افزایش اعتماد به نفس
۹- حضور روانشناس، مشاور و مراقب جهت برقراری نظم و رفع مشکلات
.
زمانبندی کلی اردو از ۲۸ اسفند تا ۱۶ فروردین میباشد و امکان انتخاب زمان کمتر مثلاً از ۲ فروردین تا ۱۲ فروردین نیز وجود دارد.
.
کسب اطلاعات بیشتر:
یزد، خیابان کاشانی، کوچه جنب مجتمع شهاب، روبروی دبیرستان دخترانه زینبیه، موسسه غیرانتفاعی روان پژوهان آرامش گستر
۰۹۹۰۵۶۵۴۸۴۴ و ۰۳۵۳۶۲۸۳۰۱۹
.
و اما برای خیلی از کنکوریهای عزیز این سوال پیش میاد که اردوی نوروزی مطالعاتی بریم یا نه؟
در پاسخ به این سوال باید بگم که:
اگر در خونه اتاق مجزایی برای درس خوندن ندارید؛
اگر دید و بازدیدهای عید بیشتر از ۲ روز وقتتون رو میگیره؛
اگر جزء داوطلبانی هستین که نیاز به انگیزه بیشتری دارید؛
اردوی نوروزی میتونه کمکتون کنه ولی نه هر اردوی نوروزی!
.
اردوهای نوروزی غیر مفید
برخی مؤسسات و آموزشگاهها اردوهایی برگزار میکنن که در طول ۱۰ تا ۱۵ روز ایام عید دانشآموزان روزانه در چندین کلاس درس شرکت میکنند. برگزارکنندگان این کلاسها مدعی هستند که در این دورهها میتوانند همهی دروس را جمعبندی کنند. آنها با این ترفندها، کنکوریهای ناامید و جامونده رو به سمت خود جذب میکنند! چطور یک دبیر میتونه مثلاً تمام نکات و مفاهیم فیزیک ۳ سال تحصیلی رو در چند ساعت تدریس کنه! مگر آن که مطالب بریده بریده یا به صورت حفظی و نکتهای ارائه شوند. در این صورت نه تنها کمکی به داوطلبان نمیشه، بلکه ذهن آنها آشفتهتر میشه. از طرف دیگر بعد از چندین جلسه کلاس روزانه، چه فرصت و رمقی برای دانشآموزان خسته باقی میمونه تا بتونن روی مطالب تدریس شده کار کنند. حواستون باشد، گرفتار این نوع کلاسها نشوید. برگزاری این اردوها صرفاً به منظور سودجویی است. کنکوریهای زرنگی باشید و گول تبلیغات رو نخورید!
گاهی مشاهده شده است که مسئولان برگزار کننده برای اینکه هزینه کمتری برای مکان اردو بپردازند مجبور میشن تعداد زیادی از داوطلبان رو در اتاق هایی کوچک مستقر کنند که طبیعتاً از بازده مطالعاتی آنها کم میکند.
اسکان شبانهروزی یکی دیگر از نقصهای اردوهای نوروزی است! چون معمولاً به صورت اتاقهای چند نفره و حتی در بعضی جاها به صورت گروهی در نمازخانه انجام میشود! و مطمناً دانشآموزان با تیپهای مختلف و عادتهای متفاوت نمیتوانند در یک اتاق به توافق برسند و هرکسی سازِ خودش را میزند و برای دیگران مشکل ایجاد میکند مثلاً یه نفر دوست دارد زود بخوابد و خواب سبکی هم دارد ولی در میان دوستانی که دیرتر میخوابند اذیت میشود.
.
اردوهای نوروزی مفید
در این نوع اردوها طی یک برنامه مشخص و منظم، دانشآموزان همتیپ از صبح تا شب در یک محیط رقابتی درس میخونن و جلساتی برای رفع اشکال آنها نیز در نظر گرفته میشه و نظم اردو توسط مراقبان کنترل میشه. بچهها در جمع سایر داوطلبان قرار میگیرن و فعالتر میشن. این اردوها برای داوطلبانی که در خونه شرایط مناسبی برای مطالعه ندارند یا کسانی که عادت به مطالعه فشرده در طول روز ندارند و دچار یأس و دلسردی شدهاند مؤثر است.
در یک اردو مطالعاتی خوب باید اساتید مجرب و مشاوران کاربلد حضور داشته باشن تا مشکلات داوطلبان رو رفع کنن. همچنین ساعات مطالعه و کیفیت یادگیری هر داوطلب باید افزایش پیدا کند. رسیدن ساعت مطالعه داوطلبان به حدود ۱۲ ساعت بسیار عالیه. حداقل نیم ساعت باید به ورزش و تمرینات یوگا اختصاص پیدا کنه تا در روند درس خوندن بچهها تنوعی ایجاد بشه و اعتماد به نفسشون بیشتر بشه.
وجود مقرراتی مثل ثبت ساعات ورود و خروج این نظم رو به داوطلبان میده که باید در طول یک روز اون مقدار زمانی رو که برای مطالعه دروس در نظر گرفته اند، به طور کامل به مطالعه اختصاص دهند و این به نوعی توفیق اجباری برای اونا خواهد بود.
.